ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ “РАСПЕАНО ДЕТСТВО”

На 27 мај 2022 година ќе се одржи XVII по ред Фестивал на Детска Песна “РАСПЕАНО ДЕТСТВО” во НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев” во Куманово. Аудицијата за Фестивалот е во тек, заради пандемиските услови во кои живееме аудицијата се организира он – лајн, сите заинтересирани потенцијални учесници потребно е да достават видео клип со …

ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ “РАСПЕАНО ДЕТСТВО” Read More »